Het is niet persoonlijk : de geheime kracht van emoties op het werk - Fosslien, Liz, ....-; West Duffy, Mollie, ....-; Zijlemaker, Carla, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, 2019)
In ‘Het is niet persoonlijk’ laten Liz Fosslien en Mollie West Duffy zien dat emoties helemaal niet onwenselijk zijn op de werkvloer, als je ze maar onderkent en op de juiste manier inzet. Op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten en met veel leuke illustraties analyseren ze de rol van emoties op zeven gebieden: gezondheid, motivatie, besluitvorming, teamwork, communicatie, cultuur en leiderschap. Per gebied formuleren ze praktische en heldere richtlijnen waarmee iedereen, van invalkracht tot CEO, van zijn emoties een kracht kan maken in plaats van een zwakte.
Keywords: Emoties in de werkomgeving