Kleurenbuffet : creatieve kunstrecepten voor kinderen - Bruggeman, Lynn, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2022)
In dit boek vind je creatieve, uitdagende en speelse workshops voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Of je nu gezellig thuis zit, in de klas of in een museum. Kunst kan overal en is voor iedereen. Dus doe vooral lekker mee en stil je kunsthonger samen met de jonge kunstkoks! Net zoals in de keuken ga je in dit boek experimenteren, toevoegen, ontdekken en 'proeven'. Je snoept met je ogen in dit 'buffet van kleuren'. Laat het smaken!
Van 9 tot 11 jaar
Keywords: Schilderen; Tekenen