Vuile vingers : creatieve workshops voor kinderen - Bruggeman, Lynn, ....- (Wielsbeke : Uitgeverij De Eenhoorn, 2018)
In dit boek vind je creatieve, uitdagende en speelse workshops voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Of je nu gezellig thuis zit, in de klas, in een museum of in de tuin. Kunst kan overal en is voor iedereen. Dus doe vooral lekker mee en geniet, knip, plak, mors, spetter, ontdek en experimenteer er op los, samen met dat jong geweld/groot talent! Met speelse verwijzingen naar bekende kunstwerken en kunstenaars. Een boek vol originele en creatieve tips.
Keywords: Knutselen