Feelings Blob Cards - Wilson, Pip, ....-; Long, Ian, ....- (Oxford : Routledge, 2019)
Blobs zijn vereenvoudigde figuren die zeer herkenbare lichaamstaal vertonen. Hierdoor uiterst geschikt voor alle leeftijdscategorieën. De Feeling Cards tonen allerlei verschillende positieve en negatieve emoties en nodigen uit tot communicatie en discussie. Ze zijn bruikbaar in individuele of in groepssessies. Thema's: relaties en vriendschappen pesten emoties zelfvertrouwen zelfbeeld en vele andere. Inhoud: 48 gekleurde kaarten 8 instructie/idee kaarten met suggesties voor activiteiten in grote of kleine groep, of één op één situaties
Keywords: Blobcards; Emoties