Overstemmen : informatief spel over het parlement - De Kracht van je Stem, ....-; Centrum Informatieve Spelen (De Kracht van je Stem : Brussel)
Het doel van het spel is de politiek dichter bij de jongeren brengen en de jongeren inzicht geven in het proces van besluitvorming en in de bevoegdheden en de taken van het Vlaams Parlement en van het federale parlement. Spelenderwijs ontdekken de jongeren hoe onze democratie werkt en worden communicatieve vaardigheden en democratische attitudes geoefend.
Keywords: Politiek