Doelpunt 5 - Pakket van 7 leerwerkboeken - Arbeidsmarktfinaliteit. - De Bock, Katrijn, ....-; Bastien, Deidre, ....-; De Dycker, Joke, ....-; Mortier, Davy, ....-; Schevernels, Martine, ....-; Van Hecke, Cecile, ....- (Deurne : Plantyn, 2023)
Bevat: Topfit zet ze in beweging, (H)eerlijk keur je merken, Spaarstand doe meer met je geld, Cybersafe hou je schermen schoon, Evenbeeld denk uit de hokjes, Glijbaan check je werkplek, Bloedband help leven geven.
DOEL. is een blended leeroplossing voor de arbeidsmarktfinaliteit waarin we Nederlands, MAVO, natuurwetenschappen en wiskunde integreren. Ook de sleutelcompetenties komen aan bod. DOEL. biedt per leerjaar los verkrijgbare thematische leerwerkboeken. Elk thema is gekoppeld aan de actualiteit. Leerlingen gaan zelf aan de slag met kortlopende projecten. Ze focussen op hete hangijzers in hun eigen leefwereld, in binnen- en buitenland.