Pompoen : het monstertje onder mijn bed - Werck, Kristien, ....- (Hasselt : Clavis, 2019)
Als papa na het voorlezen naar beneden gaat, vraagt Arthur of de deur een beetje mag open blijven."Misschien zit er een monster onder mijn bed", zegt hij. De volgende dag gaan mama en papa een nieuw bed voor hem opzetten. Arthur is door het dolle heen maar dan ziet hij tussen de rommel die onder zijn bed lag een blauw lichaam met strepen, kleine hoorns en een grote mond... Zat er een echt monster onder zijn bed?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift