Doelpunt 3 - Pakket van 10 leerwerkboeken - Arbeidsmarktfinaliteit - Mortier, Davy, ....-; Schevernels, Martine, ....-; Etordeu, Stephen, ....-; Ooms, Saar, ....- (Deurne : Plantyn, 2021)
Bevat: Noodgeval hou het veilig, Decibel deel muziekprijzen uit, Vindingrijk ontdek de uitvinger in jezelf, Frietgeluk deel je favoriete recept, Pestvrij stop de pestkop, Lettergek lees en creëer, Waterwijs word waterbewust, Rookstop leef gezonder zonder, Wereldklasse breng de wereld in je klas, Zomerzoet zet je tent onder de zon.
DOEL. is een blended leeroplossing voor de arbeidsmarktfinaliteit waarin we Nederlands, MAVO, natuurwetenschappen en wiskunde integreren. Ook de sleutelcompetenties komen aan bod. DOEL. biedt per leerjaar los verkrijgbare thematische leerwerkboeken. Elk thema is gekoppeld aan de actualiteit. Leerlingen gaan zelf aan de slag met kortlopende projecten. Ze focussen op hete hangijzers in hun eigen leefwereld, in binnen- en buitenland.