Pompoen : wie wil er met prinsje Pieter spelen? - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2017)
Prinsje Pieter mag nooit buiten spelen. Veel te gevaarlijk, vindt zijn vader, de koning. Dus verveelt Pieter zich dag in, dag uit. Want in het kasteel is er niemand die met hem kan spelen. Op een dag ziet Pieter een schaduw... Zou dat de nieuwe vriend van het prinsje zijn...?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift