Pompoen : de knuffelkampioen - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2017)
Tommie neemt elke dag zijn knuffel Fant mee naar school. Dat doet hij stiekem. Maar vandaag is Fant uit de tas gevallen en zien de adere kinderen hem. Ze lachen Tommie uit. Maar dan bedenkt Fant een plannetje. Hij wil dat Tommie zich nooit meer voor hem hoeft te schamen. Lukt dat, denk je?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift