Waar dient het voor? - Mendes, José Maria Vieira, ....-; Matoso, Madalena, ....-; Beck, Annelies, 1973- (Brussel : TIPTOE Print, 2023)
Dit prentenboek legt voorwerpen, natuurverschijnselen en zelfs taal op een grappige manier onder de loep. Het schept, net als kleuters, plezier in pertinente vragen stellen. Ongewoon en slim. En bovendien mooi om naar te kijken
Vanaf 5 jaar
Keywords: Leren