Mens worden is een kunst : vier etudes - Riemen, Rob, ....- (Amsterdam : Antehaeum - Polak & Van Gennep, 2023)
Filosofische beschouwing van het concept ‘mens worden’ aan de hand van vier etudes gebaseerd op de twee grote vragen van Socrates: Wat is de juiste wijze van leven? En wat is een goede maatschappij?
Keywords: Ethiek