Opa's camper - Woodgate, Harry Samuel, ....-; Schotveld, Janneke, ....- (Huizen : Van Goor, 2021)
Lange geleden reisden opa en opie samen de hele wereld rond in hun camper. Maar opie is er niet meer en sindsdien heeft opa geen zin meer om op avontuur te gaan... Lukt het zijn kleindochter om hem op andere gedachten te brengen? Een hartverwarmend verhaal over familie, verlies en liefde.
Keywords: Familie; Prentenboeken; Verlies; Vakantie