Brugge met ballen : pleidooi voor meer ambitie en durf - Annys, Pablo, ....- (Brugge : Pablo Annys - Vooruit Brugge, 2022)
Heb je soms ook het gevoel dat er van Brugge zoveel meer te maken valt? Wel ik ook, daarom schreef ik dit boek. Het bevat geen evangelie, geen eindpunt, maar het beginpunt van een zoektocht naar hoe we samen het Brugge van de toekomst maken. Een oproep om te durven dromen, te durven experimenteren, weg van de status quo, weg van de platgetreden paden.