Alfje, het letterbeest - Van Den Berg, Hetty, ....-; Sauvat, Christophe, ....- (Amsterdam : SWP, 2023)
De wind blaast een bijzonder ei door de lucht. Ver van het nest komt er een letterbeestje uit: ALFJE! Alfje gaat op zoek naar zijn familie. Maar steeds als hij denkt dat hij thuis is, gebeurt er iets wonderlijks. En dan... blijkt Alfje heel bijzonder te zijn!
6-8
Keywords: Prentenboek