Pompoen : het grote tuinavontuur - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2017)
De zon komt op boven het bladerdek. De hoge bomen rekken zich uit. Een warm briesje fluistert zachtjes een lied. Op een zacht groen blaadje ligt een ei. Een klein geel ei. Stralend als de zon. Wat zou eruit komen?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift