Persoonsgerichte zorg : 15 hefbomen voor zorgverbeteraars. - Ravelingien, An, ....-; Lemiengre, Joke, ....-; Malfait, Simon, ....- (Leuven : LannooCampus, 2023)
In het takenpakket van zorgverleners zijn er aspecten die zo vanzelfsprekend klinken dat we er nauwelijks nog aandacht voor hebben. Toch is dat broodnodig: net die basics, die we te weinig benoemen, kunnen simpele antwoorden bieden op zeer uitdagende situaties. Dit zakboekje voor elke zelfkritische en nieuwsgierige zorgverlener, van ambulante tot residentiële zorg, toont je de weg: via participatie van zorgvragers, naar de persoonsgerichte zorg die essentieel is voor zorgkwaliteit én je beroepseer.
Keywords: Persoonsgerichte zorg