Pompoen : mevrouw Krakeling de kibbelkapper - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2016)
Op een avond wordt er bij de familie van Emile aangebeld. Mevrouw Krakeling staat voor de deur. Ze heeft gehoord dat er hier nogal veel kibbelpartijtjes zijn en daar kan zij iets aan doen. 'Blaas jij al die bozigheid maar eens in die ballon!' zegt ze. Ontdek in het prentenboekverhaal welke grappige ideeën ze nog meer heeft en probeer ze zelf eens uit!
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift