Pompoen : Biggetje Big gaat naar school - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2016)
Biggetje Big houdt van troep maken: kliederen in de keuken en spetteren in bad. Maar volgende week moet Biggetje Big naar school, en daar moet hij netjes zijn. Zou het Biggetje Big lukken om alles schoon te houden? Hij houdt zo van modderplassen en etensvlekken... Biggetjes zijn nou eenmaal zo ...
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift