Pompoen : prinses Alice en het tandenmuisje - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2016)
Trommels trommelen en trompetters trompetteren. Het is een belangrijke dag, want prinses Alice heeft een melktand verloren. Die tand legt ze onder haar kussen voor het tandenmuisje. Maar het muisje komt maar niet... Is dat misschien omdat de koning en de koningin zo van poezen houden?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift