Pompoen : drie dappere wolfjes - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
Grote Wolf heeft echt zijn best gedaan, maar het is hem niet gelukt om eten te vinden voor de drie kleine wolfjes. De volgende morgen hebben de wolfjes zo'n honger dat ze zelf naar eten gaan zoeken. Maar dat heeft Grote Wolf verboden, want buiten is het gevaarlijk...
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift