Pompoen : Tom Toets wil niet te laat komen - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
De familie Toets is op vakantie! Papa, mama, Tom, Fifi en baby Lot eten lekkere dingen en zwemmen in de zee. Maar dan bedenkt Tom zich iets... Hij moet morgen weer naar school! Zou het Tom lukken om op tijd te komen?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift