Pompoen : een nieuw broertje - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
Emma heeft het meteen op school tegen haar vriendjes verteld: ze krijgt een nieuw broertje. Het kindje komt, heeft papa tegen haar gezegd, als de kersen rijp zijn. En dat duurt veel langer dan Emma zou willen...
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift