Pompoen : wie redt de witte prinses? - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
De witte, nog niet gekleurde prinses, wil naar het bal in het paleis met een heel mooie jurk. Maar die jurk is nog niet gekleurd! Hoe moet dat nou? Op zoek naar een oplossing komt de prinses een nare trol tegen die haar bang maakt. Maar gelukkig is er ook net op tijd een lieve, dappere prins!
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift