Verbeterd recept : waarom je teveel ultrabewerkt voedsel eet en hoe dat anders kan - Kestemont, Eva, ....- (Aalter : Ertsberg, 2023)
Verhandeling over ultrabewerkt voedsel, met aandacht voor de impact van fabrieksvoedsel op gezondheid en klimaat. Met kleurenillustraties.
Keywords: Gezondheid; Voedingsindustrie