Pompoen : Zouk gaat naar de Toverschool - Werck, Philippe, ....- (Hasselt : Clavis, 2014)
Vandaag gaat heksje Zouk voor de eerste keer naar de Toverschool. Ze heeft er zin in om nieuwe trucs en toverspreuken te leren. Maar het is minder leuk dat er vier vervelende zussen zijn die haar steeds plagen!
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift