Wijzer in veerkacht : versterk de veerkracht van je leerlingen - Jelles, Jorinde, ....-; Volz, Ingrid, ....-; Van Holstein, Suzanne, ....-; Lacet, Roy, ....- (Maarssen : Uitgeverij Leren lukt BV, 2022)
De Wijzer in Veerkracht is een praktisch hulpmiddel bestaande uit een handleiding, 5 praktische lessen en 36 uitgewerkte activiteiten in een stevige doos. Het leert leerlingen beter om te gaan met tegenslagen, stress of angst, en sneller hun emotionele balans te herstellen. Wil jij weten op welke manier je de veerkracht bij je leerlingen vergroot? Wil jij weten hoe je kunt zorgen voor een stijging in het welbevinden, maar ook voor een toename van het zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld? Maak dan gebruik van de Wijzer in Veerkracht.
Keywords: Veerkracht