Pompoen : Ridder Tornjak - Baeten, Marja, ....- (Hasselt : Clavis, 2014)
Het is midden in de nacht, als er een verschrikkelijk monster naar het dorp Tornhuizen komt. Alle inwoners zijn doodsbang, behalve... ridder Tornjak. Die gaat het monster zoeken en terughalen wat er is gestolen!
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift