Pompoen : de grote reis van Momo de muis - Baeten, Marja, ....- (Hasselt : Clavis, 2014)
Pieter heeft een knuffelmuis. Die heet Momo. Op een dag gaat Pieter met mama naar de stad. Als hij thuiskomt, is hij zijn knuffelmuis kwijt. Pieter is zo verdrietig dat hij er niet van kan slapen. Bastiaan vindt Momo de muis en besluit om het kind te zoeken van wie hij is.
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift