Kan ik dat nog wel zggen? : waarom ik me ongemakkelijk voel bij inclusie - Riani, Taha, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Heb je jezelf ooit betrapt op voorzichtigheid in je woorden of angst om het 'verkeerde' te zeggen wanneer het over inclusie gaat? Je bent niet alleen. Het is een gevoelig onderwerp waar velen mee worstelen. We willen het juiste doen, maar de weg ernaartoe kan onduidelijk zijn. Maar wat als ik je vertel dat het geheim om inclusie te bevorderen juist ligt in het omarmen van het ongemakkelijke? Ja, je leest het goed! Dit boek gidst je door die gevoelens heen en biedt je de tools om zelfverzekerd over inclusie te praten. Dit boek is er voor iedereen: van de professional in het veld tot de ouder aan de keukentafel, en van de leerkracht in de klas tot de vriend in het café. Als jij gelooft in een wereld waarin dialoog verandering teweeg kan brengen en je wilt bijdragen aan een inclusieve toekomst, dan is dit jouw kompas.
Keywords: Inclusieve samenleving