Grammaire de base : Frans voor de lagere school - Van Craesbeek, Leen, ....-; Fockedey, Delphine, ....- (Leuven : Acco Learn, 2022)
Grammaire de base is een naslagwerk dat de basisgrammatica Frans van de lagere school samenvat. Per onderwerp wordt telkens een context voorzien waarin het probleem aan bod komt. Daarna wordt de grammaticaregel uitgelegd, zowel in het Nederlands als in het Frans. Tot slot wordt in het Frans de nodige achtergrondkennis voor de leerkracht weergegeven. Door zijn volledigheid en gebruiksvriendelijkheid is dit boek een blijvend waardevol naslagwerk.
Keywords: Franse spraakkunst