Lekkers van letters - Lavreysen, Rudi, ....-; Claes, Nick, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Meneer en mevrouw Letters kunnen elkaar geen minuut missen. Daarom beginnen ze samen een winkeltje. Maar wat moeten ze verkopen? Het antwoord ligt voor de hand. Ze gebruiken hun familienaam en ze verkopen allerhande letters. Chocoladeletters, soeplettertjes, maar ook frietletters en letterworst. Tot het fout loopt. Een verhaal over liefde voor elkaar, voor letters en woorden, over hard werken en een burn-out krijgen.
Boek met tekenfilm
Keywords: Burn-out.; Letters; Liefde; Gevoelens-Gedrag