Dagboek rood, dagboek blauw - Geukens, Robert, ....-; Van Schuylenbergh, Katrien, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Alena nam het rode dagboek mee naar haar slaapkamer. Ze vond het toch wel spannend: zomaar je gedachten op papier zetten! Stel je voor dat mama erin zou lezen. Of - gruwel!-papa! Ze controleerde nog even of de deur van haar kamer goed gesloten was, en nam dan plaats aan haar bureautje. Vooruit dan maar, zei ze bij zichzelf. Lukt het me niet, dan hoeft niemand het ooit te weten...
Alena nam het rode dagboek mee naar haar slaapkamer. Ze vond het toch wel spannend: zomaar je gedachten op papier zetten! Stel je voor dat mama erin zou lezen. Of - gruwel!-papa! Ze controleerde nog even of de deur van haar kamer goed gesloten was, en nam dan plaats aan haar bureautje. Vooruit dan maar, zei ze bij zichzelf. Lukt het me niet, dan hoeft niemand het ooit te weten...
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Gevoelens