Vergeet het maar! - Geyskens, Emy, ....-; Vanroye, Dave, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Meester Dirk stelt een nieuw project voor in de klas. De leerlingen gaan brieven schrijven naar bejaarden die naar een dagcentrum vlak bij de school komen. De meeste gasten van het zorgcentrum vergeten vaak dingen, zelfs de meest evidente. Younes en Fien beginnen naar Jef te schrijven. Fien is zeer enthousiast. Younes is dat heel wat minder...
AVI M5
Derde leerjaar
Genre: dagelijks leven, vriendschap
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs