Meid voor alle werk? Knecht voor alle overheden? : Vrijwilligers & vrijwilligerswerk in Vlaanderen : een kritische stand van zaken - Redig, Guy, ....-; Hambach, Eva, ....-; Lemahieu, Tom, ....- (Antwerpen : Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, 2023)
Het VSV organiseerde een Traject vrijwilligerswerk Vandaag en Morgen, waarbij tal van actoren bevraagd werden. Het resultaat van dit traject, theorie en inzichten werd verwerkt in dit boek.
Keywords: Vlaanderen; Vrijwilliger; Vrijwilligerswerk