ESG-Gids : In 7 stappen naar winst in duurzaamheid - Vandenberghe, Karine, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2023)
Deze ESG-Gids reikt ondernemers en managers praktische kennis aan om betere financiële resultaten te behalen én van een positieve invloed op het milieu, de samenleving en het welzijn van mensen te hebben. In het boek worden zeven stappen gepresenteerd, waarbij elke stap wordt geïllustreerd aan de hand van twee uitgebreide bedrijfscases. Het boek toont zo stap voor stap hoe je ESG succesvol in je bedrijf kunt implementeren.
Keywords: Duurzaamheid; Ethisch Ondernemen; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; Ondernemen