Botanical buildings : planten + architectuur - Baehner, Judith, ....- (Tielt : Lannoo, 2021)
Botanical Buildings toont aan dat natuur onlosmakelijk verbonden is met architectuur. Verdiep je in de mooiste en meest spraakmakende projecten van de here to stay greenchitecture trend. Dit boek bundelt de groenste, meest inspirerende projecten van over de hele wereld. Botanical Buildings staat boordevol verrassende beelden, inspiratie en praktische tips, zowel voor de professional als voor de liefhebber.
Keywords: Architectuur en natuur; Architectuur; Binnentuinen; Daktuinen