Ik reken weer mee! : Deel 3 : rekenproblemen remediëren : een hulpprogramma voor rekenzwakke leerlingen. (Sint-Niklaas : Abimo, 2011)
set kartonnen voorgesneden bladen en legbladen getallen tot 100
Doelgroep: 1e leerjaar (delen 1 en 2) en 2de leerjaar (deel 3).
Keywords: Rekenstoornissen -- Basisonderwijs; Wiskunde -- Basisonderwijs