De leesgrot - Gevangen in de sneeuw - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Godi, Laure, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: De leesgrot: Het is een donkere dag. Geen weer om buiten te spelen! Robbe en Bas willen een boek lezen van Cowboy Bill. Ze maken een gezellige leesgrot. Maar het is niet zo rustig in huis. Ze worden de hele tijd gestoord. Verhaal: Gevangen in de sneeuw: Het heeft heel hard gesneeuwd in Chipolata. Cowboy Bill zit opgesloten in de gevangenis. Samen met Zwarte Jack! Hoe geraakt hij weer buiten? Zwarte Jack heeft een oplossing.
AVI E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs