Fotograferen : haal meer uit uw camera. (Brussel : Verbruikersunie Test-Aankoop, 2016)
Houd je van fotograferen en zoek je naar manieren om je foto's naar een hoger niveau te tillen? Deze gids toont hoe je klik na klik betere beelden uit je toestel tovert. Of dat nu is met een reflexcamera en een arsenaal van lenzen en accesoires, een compact fototoestelletje of een smartphone of tablet. Want werken met gesofistikeerd materiaal mag dan veel mogelijkheden bieden, je vaardigheid als fotograaf blijft de belangrijkste sleutel tot succes. Met de basisprincipes van de fotografie in het achterhoofd en de nodige aandacht voor compositie kun je ook met de eenvoudigste camera pareltjes van foto's maken. Laat je inspireren door de tips en voorbeeldfoto's in dit boek en beleef nog meer plezier aan het fotograferen en het nabewerken en delen van je kunstwerkjes. Succes!
Keywords: Fotografie