De fontein, vind je plek : grip op je leven door inzicht in je familiesysteem - Van Steijn, Els, ....- ([Nijmegen] : Uitgeverij Het Noorderlicht, 2022)
Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem; de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. Dit handboek vol praktische tips en heldere theorieën legt uit hoe je deze systematische wetmatigheden voor je kunt laten werken. Aan de hand van de fontein als metafoor voor het familiesysteem leer je wat jouw eigen, unieke plek is.
Keywords: Persoonlijkheid