Schrijven en rapporteren in het sociaal domein : de cliënt centraal - ter Horst, Judith, ....-; Ter Hedde, Kim, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2023)
Voor professionals in het sociaal domein is schrijven met en voor de cliënt een belangrijk onderdeel van het werk. Dagelijks leggen zij het proces vast dat de cliënt doormaakt. Ze houden zo de voortgang bij, monitoren hun eigen aanpak, profileren zich als professionals en verantwoorden hun werkwijze. Gelukkig is schrijven een vak dat je kunt leren. Schrijven en rapporteren in het sociaal domein biedt de (aankomende) professional concrete en zeer bruikbare schrijfadviezen.
Keywords: Sociale welzijnszorg