Draakje Vurig - Intrabartolo, Josina, ....-; Van Olphen, Janneke, ....-; Goudappel, Martine, ....- (Bennekom : Scrivo Media, 2016)
Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet... Een prentenboek op rijm vol passie en vuur, dat herkenbaar is voor enthousiaste, wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes.
3-5
Keywords: Hooggevoeligheid