Drop, het stoute eendje - Valckx, Catharina, ....- (Haarlem : Gottmer, 2018)
Het eendje Drop is het zat dat iedereen hem schattig vindt. Hij wil stout zijn! Daarom bijt hij een geit in haar poot, sloopt het zandkasteel van konijn Guus en poept op het hoofd van mevrouw Koe. Drop wil vrienden worden met Brullo de pad, dat is pas een echte slechterik. Maar Brullo moet niets van hem hebben. Gelukkig wil het miertje Noenie wél Drops vriendinnetje worden, maar ze moete hem natuurlijk geen 'schatje' gaan noemen...
3-5
Keywords: Gedrag. -- Stout zijn