Twee vechtende eekhoorntjes - Bright, Rachel, ....-; Field, Jim, ....-; Westera, Bette, ....- (Haarlem : Gottmer, 2023)
Twee eekhoorntjes willen allebei dezelfde dennenappel hebben voor hun wintervoorraad. Het is de laatste die er in het woud te vinden is. Uh-oh, dat wordt ruzie! Een grappig verhaal over vriendschap en samen delen.
3-5
The squirrels who squabbled
Keywords: Vriendschap; Gevoelens-Gedrag