Sinterklaas : zie ginds komt de stoomboot - Huisman, Fiona, ....- (Ede : De Lantaarn, 2022)
Hou jij ook zo van Sinterklaas? In dit boekje vind je pakjes, snoepgoed en heel veel pieten! Voel maar eens aan de pakjes in de pakjeskamer en aan de baard van de sint. Met lieve rijmpjes die erom vragen voorgelezen te worden.
3-5
Keywords: Sinterklaas