Hup, Sintje! : Karels grote boek over Sinterklaas - Slegers, Liesbet, 1975- (Hasselt : Clavis, 2023)
Karel is dol op Sinterklaas. Hij wil alles over hem weten. Waar woont de Sint en welke kleren draagt hij? Houdt Sinterklaas eigenlijk van mandarijntjes? Ga in dit vrolijke sintboek samen met Karel op zoek naar de antwoorden op al zijn vragen. Een groot sinterklaasboek boordevol sintweetjes en spelletjes. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
3-5
Keywords: Sinterklaas