Sinterklaasje - Slegers, Liesbet, 1975- (Hasselt : Clavis, 2023)
Wat goed dat Sinterklaas bestaat! Een cadeautje van mama of papa is leuk, maar een pakje van de Sint is veel spannender. Zet jij je schoentje straks ook weer klaar? Een nieuwe versie van deze Sinterklaasklassieker met vrolijke prenten voor kinderen vanaf 3 jaar.
3-5
Keywords: Sinterklaas