Marketing : wake up and go with the flow - De Cleen, Philip, ....- (Leuven : LannooCampus, 2023)
Dit is een volledig herziene editie van de bestseller Marketing. Go with the flow. Het vormt een leidraad om de complexe wereld van marketing te herkennen en te analyseren. Het biedt een basis voor het formuleren van marketingstrategie en de uitvoering ervan. Cruciale marketingtopics komen aan bod die op hun beurt sterk beïnvloed zijn door het maatschappelijk belang van duurzaamheid en de technologische revolutie artificiële intelligentie: Digital Marketing, Omnichannel Marketing, Productinnovatie & prijszetting, Content & Conversatie management, Customer Experience, Marketing Strategie, UX, usability & marketing automation.
Keywords: Marketing