Kom binnen : maak een magazine dat je lezer raakt - Pannecoucke, Marthe, ....-; Van Loon, Luc, ....- (Brussel : Politeia, 2023)
De kracht van magazines? Het komt binnen! Het blijft liggen in de huiskamer of op het toilet. Het raakt je lezer in hoofd en hart. Als je het goed inzet tenminste. Maar hoe doe je dat? Marthe Pannecoucke (Kortom vzw) en Luc Van Loon (Directeur MarCom bij Stad Sint-Niklaas) gingen op zoek naar de basisingrediënten voor een succesvol magazine. Ze leiden je stap voor stap doorheen het proces van magazines maken: van context en concept over creatie en evaluatie. Hoe zet je een magazine strategisch in? Welke taken komen erbij kijken, en hoe evalueer je het magazine om het daarna te verbeteren? Met behulp van deze gids haal jij het beste uit jouw blad. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen: magazinemakers geven je tips en tricks en delen hun ervaringen. Deze publicatie is een verzameling van best practices, inspirerende voorbeelden en waardevolle inzichten die ervoor zorgen dat jouw magazine blijft hangen. Na het lezen van dit boek kom je binnen met een magazine dat je lezer écht raakt. Klaar om in het magazinebad te duiken?
Keywords: Communicatie; Magazines; Marketing; Tijdschriften